Mobile

Smartphone accessoires voor tijdens je reis

Nu de zomermaanden weer voor de deur staan, is de kans groot dat Nederland even ingewisseld gaat worden voor een zonnige vakantiebestemming. In dat geval is het handig als je over accessoires beschikt waar je wat mee kunt tijdens de reis, of gewoon als je al in het buitenland bent gearriveerd.
 

Hoesjes

Om te beginnen is het belangrijk dat je jouw smartphone hebt voorzien van goede bescherming. Dit kun je bereiken door een telefoonhoesje aan te schaffen. Deze zijn in alle soorten en maten te vinden. Of je nou liever voor een insteekhoesje, een booktype of een hardcase hoesje kiest, het belangrijkste is dat jouw smartphone in het buitenland geen schade oploopt.

Oordopjes

Als je voor een verre reis kiest, is het praktisch onmogelijk om het vliegtuig te vermijden. Om de andere passagiers in het vliegtuig niet lastig te vallen, kun je ervoor kiezen om oordopjes mee te nemen. Zo luister je zelf ongestoord naar jouw favoriete muziek en hebben anderen daar geen last van. Een win-win situatie.
 

Geheugenkaarten

Iets wat je zeker niet wilt hebben als je op vakantie bent, is dat je een foto probeert te maken en de opslagruimte van je smartphone blijkt vol te zijn. Je doet er dan ook goed aan om voor een vakantie een geheugenkaart aan te schaffen. Zo kun je onbezorgd foto’s en video’s maken, zodat je bij thuiskomst iedereen kunt laten zien hoe mooi jouw vakantie was.

Meer accessoires

Natuurlijk zijn er nog veel accessoires die ervoor kunnen zorgen dat je een onbezorgde vakantie tegemoet gaat. Denk bijvoorbeeld eens aan een powerbank, die jouw smartphone altijd en overal kan opladen. Of aan een selfie-stok, waarmee je de leukste selfies kunt maken. Zo ben je binnen no time klaar voor een geslaagde vakantie.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.