Beeld

Digitale tv waar je maar wil in huis


Met de Digital TV Anywhere van Marmitek kan je voortaan overal in huis genieten van digitale tv, helemaal draadloos en zonder nood aan bijkomende settopboxen.

De naam van de Digital TV Anywhere spreekt eingelijk gewoon voor zich. Het nieuwste product van Marmitek – dat we onder meer kennen van draadloze HDMI-zenders – maakt het mogelijk om het signaal van een digitale tv-decoder draadloos te versturen naar een bijkomend tv-toestel in een andere kamer.

Zo kunnen we binnenshuis in principe genieten van digitale tv waar we maar willen, zonder dat er kabels door het huis gelegd moeten worden en zonder de aanschaf van bijkomende decoders. Meer nog, ook de extra functies van je decoder zoals video-on-demand, de elektronische programmagids, time-shift en de digitale video recorder (DVR) blijven op afstand oproepbaar en bedienbaar.

SCART
De Marmitek-set bestaat uit een zender en ontvanger. De zender staat in voor de draadloze transmissie van het tv-signaal en wordt eenvoudigweg aangesloten op de SCART-uitgang van de decoder. De ontvanger kan vervolgens gekoppeld worden aan een televisietoestel dat elders in huis staat.

Met een geclaimd bereik van vijftig meter belooft deze opstelling bovendien behoorlijk flexibel voor de dag te komen. Om van kanaal te veranderen kan je gewoon je eigen afstandsbediening gebruiken.
 

 

 


Digitaal
De Marmitek-set maakt gebruik van digitale transmissietechnologie, die er volgens de fabrikant voor zorgt dat de beeld- en geluidskwaliteit behouden blijft bij de draadloze signaalverzending.

De Digital TV Anywhere is compatibel met alle SD-decoders (Standaard Definitie) voor digitale tv en is vanaf nu verkrijgbaar voor 149,95 euro. Voor verkooppunten en bijkomende informatie kan je terecht op de website van Marmitek.
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.