Beeld

Nieuwe Cinema 3D-televisies bij LG

LG komt met een nieuwe Cinema Screen-serie. Denk hierbij aan passieve Cinema 3D-technologie, Smart TV-functies én een Nano Full LED-model.

In totaal komen er vier nieuwe 47-inch (119 cm) televisies uit: drie gewone LED-schermen én een Nano Full LED-model. Nano Full LED zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht over het hele display, waarbij een scherper beeld en natuurlijke kleuren worden belooft.

Het nieuwe design van de Cinema Screen-serie zorgt ervoor dat de randen rond het scherm slechts 4,7 centimeter groot zijn. Hierdoor komen 3D-effecten beter tot hun recht en krijg je meer een bioscoopgevoel.

De Smart TV-functies bieden iets meer dan we gewend zijn. Je krijgt een personaliseerbaar 'Dashboard' voor je apps en Wireless Display-technologie (WiDi) waarmee je draadloos je compatibele computer kan verbinden zonder internetverbinding. Vervolgens laat Smart Share Plus je toe om draadloos media te streamen naar je televisie.

De televisies worden geleverd met een Magic Remote met stemherkenning, drag-and-drop en een scrollfunctie zoals we die kennen van op CES 2012.
 

,

Cinema 3D
Daarnaast zijn alle modellen voorzien van LG’s Cinema 3D-technologie, maar er zijn wel een paar vernieuwingen aangebracht. Je kan nu de diepte van het 3D-effect aanpassen door middel van 3D Depth Control, en met Sound Zooming wordt het geluid aangepast aan de locatie en de beweging van objecten op het scherm.

Alle toestellen zijn beschikbaar vanaf half april. De prijs begint bij 1.500 euro voor de 47LM660S, 1.700 euro voor de 47LM760S en 1.900 euro voor de 47LM860V. Als je de 47LM960V met Nano Full LED in huis wil, halen zal je 2.500 euro moeten neerleggen.

Een test van de grote broer van die laatste – de 55-inch Nano Full LED-variant – vind je trouwens in het nieuwe nummer van FWD Magazine, dat vanaf 24 april in de kiosk ligt. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.