Abonneren op FWD Magazine

FWD Magazine is het toonaangevende onafhankelijke magazine voor beeld, audio, smarthome, entertainment en mobiel. In de Benelux is FWD het enige blad dat op een toegankelijke en tegelijkertijd diepgravende manier deze onderwerpen behandeld. En dat zes keer per jaar en in gewone mensentaal. Dit maakt FWD Magazine tot dé manier om op een laidback manier een helder overzicht te krijgen van de nieuwste AV- en smarttrends. Lees FWD Magazine in je luie stoel en je bent meteen mee. Plan je een aankoop van een tv, soundbar, speaker of ander toestel? Dan check je best eerst onze reviews en dossiers om zeker de juiste keuze te maken.

We kunnen hierbij rekenen op heel wat ervaring. Sinds 2006 volgt onze gespecialiseerde redactie de trends en producten in de AV-segmenten op, wat betekent dat we met autoriteit en echte kennis van zaken kunnen spreken. Het samengaan met de MCP-websites in 2016 zorgde voor nog meer knowhow en ervaring, waardoor we zowel in print als online de hele CE-markt op de voet kunnen volgen.

Wil je een abonnement nemen op FWD Magazine? Op deze pagina sluit je direct een abonnement voor één of twee jaar af. Of ben je op zoek naar een los nummer? Dan kun je een losse print uitgave hier bestellen.

Waarom abonneren?

De beste manier om zeker het nieuwe nummer onder ogen te krijgen? Een abonnement nemen. Hiermee ben je zeker dat je het nieuwe FWD Magazine als eerst in de bus krijgt. Een abonnement betekent uiteraard ook steun voor de redactie en wordt enorm op prijs gesteld. Abonneren doe je door hier te klikken. Je hebt de keuze uit een digitaal abonnement voor 24,95 euro of een abonnement waarbij je zes keer per jaar een hoogwaardig gedrukt FWD Magazine ontvangt (plus het grote FWD Jaarboek!) voor 49,95 euro. En natuurlijk heb je toegang tot het hele digitale FWD-archief, wat dacht je?

Dossiers

In de meeste nummers van FWD Magazine vind je minstens één dossier waarin producten worden vergeleken. Ook hier vind je scores en vertellen reviews je echt wat er goed en slecht is. De beste producten worden bekroond met een FWD Best Getest en FWD Beste Koop. Bij de Best Getest gaat kwaliteit boven alles, bij de Beste Koop zoeken we het product met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Meer uitleg over onze awards vind je hier.

Wil je weten wat er in de nieuwste uitgave van FWD Magazine staat? Bekijk dan onze FWD Magazine categorie.

Maken het minder complex

Omdat het razensnel gaat met technologische ontwikkelingen, vind je in FWD Magazine achtergronden die de nieuwste trends helemaal uitleggen. We blijven niet hangen bij een hypewoord, maar vertellen je wat nuttig en wat onzin is. Daarnaast brengen we verslag uit van grote events zoals IFA en High-end München. Online vind je alle nieuwsberichten, in het gedrukte FWD Magazine een aanvullend verslag waarin we de trends en nieuwe producten duidelijk kaderen.

Beeld

FWD Magazine is ingedeeld in handige rubrieken, zodat je meteen de artikelen kunt lezen die je interessant vindt. In Beeld behandelen we op toonaangevende wijze de nieuwste televisies, vaak met primeurtests van de topmodellen van leidende merken. De aandacht gaat daarbij naar PQ – picture quality – maar eveneens naar de andere facetten van het toestel. Ook projectors en videobronnen komen aan bod.

Audio

Meer mensen luisteren naar muziek dan ooit en geluid is een cruciaal onderdeel van de beleving. Daarom testen we zowel oplossingen om muziek in stereo te beluisteren als toestellen om tv-geluid te verbeteren. Soundbars en AV-receivers worden diepgravend gereviewed, met oog voor de nieuwste technieken. Bij AV-receivers, die misschien wel de complexste apparaten op de CE-markt zijn, besteden we veel aandacht aan de interface. Op vlak van audio ligt de nadruk op toegankelijke producten voor een breed publiek – zonder echter kwaliteit uit het oog te verliezen.

Mobile

Ontspannen met een film of muziek doe je niet alleen thuis of achter het grote scherm in de woonkamer. Smartphones, tablets en zelfs laptops zijn niet meer weg te denken uit ons leven, ook als het gaat media verorberen. En wearables hebben het potentieel om iedereen hun leven te veranderen. Met een praktische, real-life blik gaan we daarom op zoek naar de beste mobiele producten die je leven beter maken.

Smarthome

Je huis slimmer maken kon vroeger enkel als je een groot budget had voor een domoticainstallateur. De laatste jaren is dat helemaal anders geworden. Er zijn talloze producten verschenen waarmee je zelf (een deel) van je woning smart kunt maken. Maar niet allemaal zijn even nuttig of makkelijk om te gebruiken. Een missie van de smarthome-rubriek is het kaf van het koren te scheiden en je in de richting van duurzame smarthome-oplossingen te wijzen. Achtergronden over de nieuwste technieken en uitleg over volledige platforms ontbreken uiteraard ook niet.

EISA

Dankzij onze focus op gedegen en onafhankelijk testen werden we in 2011 toegelaten tot het prestigieuze EISA Award-organisatie. Deze groep verenigt zestig media van overal ter wereld in verschillende expertgroepen. Elk jaar kiest EISA de beste producten van het jaar, op basis van de eigen tests uitgevoerd en gepubliceerd door de leden. Voor elk land kan er maar één lid zijn in een expergroep. FWD Magazine is zo deel van de jury in de drie expertgroepen Home Theatre Video, Home Theatre Audio en Hi-Fi. In 2016 werd FWD Magazine-hoofdredacteur Jamie Biesemans verkozen tot de manager van de Hi-Fi Expert Group.

Hoe we testen

Door producten eerlijk en diepgaand te testen helpen we je op weg als je op zoek gaat naar een nieuwe televisie, audiotoestel of oplossing om je huis slimmer te maken. Voor onze beeldtests wordt er gebruik gemaakt van toonaangevende meetinstrumenten en benchmarks, bij onze andere tests hanteren we een vaste methodologie en zal een reviewer een getest product vanuit zijn kennis altijd vergelijken met de rest van het speelveld. Je kunt altijd rekenen op een score, een overzicht van plus- én minpunten én een heldere conclusie. Zo kun je zelf de juiste keuze maken wanneer je een aankoop maakt. Alle reviews in FWD Magazine gebeuren onafhankelijk.

Wil je een abonnement nemen op FWD Magazine? Via dit formulier kun je een abonnement afsluiten, digitaal of fysiek op je deurmat. Of ben je op zoek naar een los nummer? Dan kun je een losse print uitgave hier bestellen.

Prijzen

Je kunt op twee manieren een jaarabonnement op FWD Magazine nemen: een abonnement waarbij je ons magazine per post ontvangt en een abonnement waarbij je ons magazine digitaal kunt lezen.

Het FWD GOLD jaarabonnement kost €49,95 per jaar. Voor dit bedrag krijg je zes keer per jaar ons magazine op de deurmat, krijg je het Grote FWD Jaarboek eenmaal per jaar thuisgestuurd en heb je toegang tot het online FWD-archief.

Het FWD GREEN jaarabonnement kost €24,95 per jaar. Voor dit bedrag krijg je zes keer per jaar ons magazine digitaal, krijg je eenmaal per jaar het Grote FWD Jaarboek digitaal en krijg je toegang tot het groeiende FWD-archief.

Bestel direct een abonnement via ons speciale abonnement formulier.

Losse editie bestellen

Je hoeft niet per se een abonnement op FWD Magazine te nemen. Je kunt namelijk onze uitgaven ook los bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Op deze pagina kun je elke editie van FWD Magazine los bestellen.

Verschijningsdata 2022

  • FWD89: Begin februari 2022
  • FWD90: Eind maart 2022
  • FWD91: Half mei 2022
  • FWD92: Eind juni 2022
  • FWD93: Eind september 2022
  • FWD94: Begin november 2022
  • Jaarboek 2022: Half december 2022