Redactie

Hyundai bouwt horloge met gsm en fototoestel

Een wagen die u van op afstand bestuurt, een zonnebril met X-ray glazen of een horloge waarmee u in alle discretie foto’s neemt en ze doorstuurt naar MI6. Het zijn maar een paar dingen waar fans van James Bond van wegdromen. Op de wagen en de doorkijkbril blijft het helaas nog even wachten, maar met het multifunctioneel horloge kunt u binnenkort wél zelf op missie.

Het hebbedingetje komt van Hyundai. De W-100 is een horloge met een mobiele telefoon die bovendien een ingebouwde camera heeft van 1,3 megapixel. Wilt u nog meer? Het toestel heeft Bluetooth en een slotje voor microSD, waardoor u het zelfs als mp3-speler kunt gebruiken. Het geheel bedient u via een aanraakscherm.

Het horloge van Hyundai lijkt verdacht veel op de W100 van Qiao Xing Mobile. Dat horloge heeft vrijwel dezelfde functies en zou al vanaf september in de Aziatische winkelrekken liggen. Voor de versie van Hyundai is nog geen prijskaartje of verschijningsdatum bekend, maar volgens de Japanse site Phone Daily komt er wel een Engelse versie boven op de Chinese.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.