Redactie

Bono lekt per ongeluk nieuwe U2-songs

Bono is onverwacht medeverantwoordelijk voor het lekken van nieuwe U2-nummers. De frontman van de groep repeteerde nogal luidruchtig in zijn villa in Zuid-Frankrijk. Een voorbijganger herkende de stem van de zanger en maakte opnames. Niet veel later verschenen die op YouTube, al zijn ze intussen niet meer te bespeuren op de videosite.

Het zou gaan om de songs ‘Sexy Boots’, ‘Moment Of Surrender’ en ‘For Your Love’. Een vierde nummer genaamd ‘No Line On The Horizon’ zou meteen ook de naam van het album worden. Zo is de gelijknamige domeinnaam volgens The Sun al geregistreerd door het platenlabel van de groep.

Zangverbod
De situatie is een beetje ironisch omdat Paul McGuinness, manager van de groep, zich herhaaldelijk heeft uitgesproken tegen allerlei vormen van piraterij. Zo verwijt hij makers van mp3-spelers dat ze onrechtmatig winst maken. Hij is ook een voorstander van de Franse maatregel om illegale downloaders van het internet te gooien. Of Bono voortaan een zangverbod onder de douche heeft, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.