Redactie

INDI gaat settopbox ook verhuren

Het digitale aanbod van INDI wordt grondig aangepast. De televisieleverancier van de vier zuivere intercommunales biedt vanaf morgen zijn digitale settopbox te huur aan voor vier euro per maand. Voor een digitale recorder komt dat maandelijks op zes euro. Wie beide diensten voor televisie in hoge definitie wil, krijgt dit voor respectievelijk zes en acht euro per maand.

Het nieuwe aanbod toont veel gelijkenissen met dat van Telenet. Toch hebben de overnameplannen van laatstgenoemde niets met de introductie van het huurmodel te maken. "Het gaat in de eerste plaats om de markt en de prijzen", verklaart INDI-woordvoerder Eddy Beyltjens. "Er zijn mensen die de aankoop te duur vinden; een huurformule past hen beter." De mogelijkheid om een toestel te kopen blijft wel bestaan.

Nieuw voor de recorders is dat het mogelijk wordt om een reeds begonnen programma volledig te herbekijken. Dat kan doordat de toestellen automatisch opnemen en steeds het laatst uitgezonden uur bewaren.

Ook het zenderaanbod wordt enigszins gewijzigd. De filmzender KinepolisTV wordt geschrapt en vervangen door Prime Film. Optioneel komen daar nog de andere Prime-zenders bij, waaronder ook de HD-kanalen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.