Redactie

TMF webradio stemt af op uw gemoed

Muziekzender TMF begint met webradio die zich helemaal op uw gevoel afstemt. Geef op of u zin heeft in een gevoelige plakker of trendy dansplaat en TMFradio schotelt u de geschikte nummers voor. De software achter de internetspeler is van Belgische makelij en wordt geleverd door een spin-off van de KULeuven.

De zelf samengestelde radiospeler gebruiken begint bij een keuze te maken uit zes uiteenlopende genres. Het vernieuwende aan TMFradio is echter dat die keuze veel verder reikt. Zo kunt u aangeven hoe dansbaar de muziek moet zijn, of dat een plaat gevoelig of eerder dynamisch moet klinken. "Je maakt als het ware je eigen radio die je vervolgens via het internet kan delen met vrienden", aldus Kristoff Coolen, marketingmanager van TMF.

Het muziekplatform van TMF werd ontwikkeld door Aristo Music. Dat is een bedrijf dat nauw samenwerkt met de departementen Toegepaste Wetenschappen en Experimentele Psychologie van de KULeuven. In totaal stelt TMF een lijst van honderdduizend nummers ter beschikking. Welke tracks dat allemaal zijn, moet u uiteraard zelf uitzoeken met de webspeler.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.