Redactie

Betaalbare Pioneer SE-CL17 in-ear hoofdtelefoon

Met de zopas geïntroduceerde SE-CL17 ‘Colour Mimi’ in-ear hoofdtelefoons belooft Pioneer een combinatie van veelzijdigheid en een uitstekende geluidskwaliteit. De trendy weergevertjes zijn beschikbaar in vier opvallende kleuren, en kosten amper 25 euro.

De SE-CL17 is een lichtgewicht hoofdtelefoon voor onderweg die inspeelt op het modebewustzijn van jonge muziekliefhebbers. Hij is voorzien van een 1,2 meter lange Y-kabel en komt in vier kleurtjes: Sunny Yellow, Kiwi Green, Snow White en Night Black. De hersluitbare verpakking kan worden gebruikt als opbergtasje.

Pioneer omschrijft de pasvorm als comfortabel en veilig, al weten we niet meteen wat we ons bij dat laatste moeten voorstellen. Er worden drie formaten zachte siliconen plugs meegeleverd (beschikbaar in twee kleuren) die een optimale pasvorm mogelijk moeten maken, met het oog op een optimale geluidsisolatie en basweergave.

Dat alles moet resulteren in een ongeloofelijke helderheid en krachtige bas, zodat deze ‘oortjes’ bij gelijk welke muzieksoort tot hun recht komen. Pioneer claimt een frequentierespons van 20 Hz tot 15 kHz, gekoppeld aan een impedantie van 16 ohm, een gevoeligheid van 93 dB en een maximaal ingangsvermogen van 50 mW.

De SE-CL17 ‘Colour Mimi’ is vanaf september beschikbaar voor de adviesprijs van 24,99 euro.

Voor een vergelijkende test van 18 in-ear hoofdtelefoons tot 99 euro kan je terecht in FWD Magazine 25, dat vanaf 15 september in de kiosk ligt.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.