Redactie

Scarlet lanceert all-in-pakket met digitale tv

Het telecombedrijf Scarlet, een dochter van Belgacom, lanceert een formule die breedbandinternet, vaste en mobiele telefonie en digitale tv omvat voor 50 euro per maand.

Met de nieuwe formule genaamd Scarlet One opent Scarlet naar eigen zeggen vooral de jacht op de kabelklant. "De consument heeft geen kabelabonnement meer nodig, een besparing tot 160 euro per jaar", zegt marketingdirecteur Marnix Kuypers in een persbericht.

De digitale tv omvat het basispakket van Belgacom TV. Het forfait van 50 euro dekt ook de kosten voor vaste telefonie (vaste lijn naar vaste lijn in België) tijdens de daluren, dat wil zeggen van 16.00 uur tot 8.00 uur. Buiten die uren betaal je wel bij.

Het mobiele aanbod omvat een gsm-abonnement, maar niet de gesprekskosten. Het breedbandaanbod biedt volgens de website van Scarlet een downloadsnelheid aan tot 12 Mbps en een maandelijks volume van 30 gigabyte.

Belgacom nam de internetaanbieder Scarlet vorig jaar over met de bedoeling er een budgetmerk van te maken. Het is het eerste grote commerciële aanbod waarin ook digitale tv inbegrepen is.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.