Redactie

Marantz M-ER803: kwaliteit met een vleugje lifestyle

Bezoekers van de High End Show in München waren onlangs getuige van de wereldpremière van de Marantz M-ER803, een alles-in-één met een duidelijke lifestyle-inslag. 

Niet alleen het design is opvallend, in de compacte behuizing gaat ook heel wat functionaliteit schuil. Concreet gaat het om een hoogwaardige Blu-ray-receiver met digitale versterking, goed voor een vermogen van twee keer 70 watt.

Naast Blu-ray discs weet de M-ER803 ook raad met dvd- en cd-schijfjes, en zegt hij ook niet nee tegen usb-toestellen. Voor vrienden van de radio is er een FM/AM-tuner met RDS-functionaliteit aan boord.

Verder zijn alle usual suspects die je bij een moderne alles-in-één verwacht op de afspraak. Denk daarbij aan een ethernetaansluiting, BD-Live-functionaliteit en upscaling tot 1.080p voor dvd’s.

Andere leuke extra’s zijn de digitale iPhone/iPod-aansluiting via de usb-poort vooraan en draadloze Bluetooth-connectiviteit met de optionele RX101-module. Ook voor de toevoeging van een subwoofer voorziet Marantz een uitgang, zodat je werkelijk alle kanten uit kan met deze multifunctionele blikvanger.

Vanaf september kan je de M-ER803 bewonderen bij de Marantz-dealers. Verwacht je aan een adviesprijs van 999 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.