Redactie

Philips Net TV breidt uit met video-on-demand

Net TV van Philips bood reeds een ruim gamma internetapplicaties aan op het televisiescherm, en dat aanbod wordt nu uitgebreid met video-on-demand. In België en Nederland werkt Philips daarvoor samen met Videoland.

Video-on-demand is beschikbaar voor de nieuwste televisies uit de 7000, 8000 en 9000 LED-series die over Net TV-functionaliteit beschikken. Philips en zijn partners zullen via het internet-op-tv-platform videocontent aanbieden in zowel standaarddefinitie (SD) als hoge definitie (HD) via een gewone internetverbinding, zonder bijkomende decoder of bijkomend tv-abonnement. De huursessies voor video on demand kunnen betaald worden met een kredietkaart, PayPal of een prepaid kaart, die je online kan aanvragen en opwaarderen.

De 9000-serie beschikt over volledig geïntegreerde WiFi-connectiviteit, zodat de toestellen draadloos een verbinding kunnen maken met Net TV. De televisies uit de 7000- en 8000-series kunnen toegang tot Net TV krijgen via een optionele, draadloze usb-adapter. Beide opties maken het onder meer mogelijk om van een snelle 802.11n-verbinding gebruik te maken. Op alle Net TV-modellen is overigens ook een ethernetverbinding voorhanden om de TV bekabeld aan te sluiten op het internet.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.