Redactie

Quincy Jones Signature Line bij AKG

AKG en Quincy Jones bundelen hun krachten voor de Quincy Jones Signature Line. De nieuwe serie hoofdtelefoons telt drie modellen, zowel voor thuisgebruik als onderweg.

Quincy Jones is geen kleine naam in de muziekindustrie. Meer nog, de producer is een levende legende die faam verwierf met producties zoals Thriller (het best verkopend album aller tijden) en We Are The World (de best verkopende single aller tijden), en verzamelde in de loop van z’n carrière een indrukwekkend aantal Grammy-nominaties en -awards.

Jones is al jarenlang een trouwe en tevreden AKG-gebruiker, en krijgt nu ook z’n eigen lijn hoofdtelefoons in het gamma van de Oostenrijkse fabrikant.

Voor thuis en onderweg
De Quincy Jones Signature Line telt drie modellen: de Q701 (een ‘reference class’ over-the-ear model voor veeleisende thuisgebruikers), de Q460 (een mini on-ear hoofdtelefoon) en de Q350 (een in-ear hoofdtelefoon).

De Q701 zou de meest accurate en snelst reagerende hoofdtelefoon moeten zijn die AKG ooit maakte, en dat is een stevige belofte met klassiekers zoals de legendarische K1000 in het achterhoofd. De Q460 is bedoeld voor draagbare muziek- en mediaspelers en komt in een reeks verschillende kleurtjes. De ultracompacte Q350 ten slotte beschikt over een microfoon en remote voor de iPhone.

De Q350 haal je voor 59 euro in huis, de Q460 kost 129 euro en de top-of-the-line Q701 gaat voor 499 euro over de toonbank.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.