Geluid

Teufel belooft design en kwaliteit met iTeufel Radio v2

Teufel heeft zopas de nieuwe versie van de populaire iTeufel Radio voorgesteld. Dit multifunctioneel toestel combineert een radio, wekker en iPod-speakerdock in een behuizing op maat van de keuken of slaapkamer.

Maar de iTeufel Radio v2 moet het niet alleen van z’n features hebben. Met een combinatie van retro-achtige, ronde vormen, twee verschillende afwerkingskeuzes (een moderne hoogglans of matte afwerking) en vier beschikbare kleurtinten is de iTeufel Radio v2 ook visueel een bevallige verschijning.

Drie kanalen voor meer luisterplezier
Een driekanaalsversterker stuurt de ingebouwde speakers aan. De twee full-range drivers kunnen daarbij rekenen op een vermogen van 23 watt (RMS) per kanaal, terwijl de apart ingebouwde woofer (6 watt RMS) de laagweergave ondersteunt.

De radiotuner van de iTeufel Radio v2 is voorzien van RDS, waarbij maximaal tien zenders in het geheugen opgeslagen kunnen worden. Daarnaast is er ook aan een hoofdtelefoonaansluiting en 3,5-millimeter ingang gedacht, zodat je ook je mp3-speler kan aansluiten. Ook een handige remote ontbreekt niet.

De iTeufel Radio v2 is vanaf nu beschikbaar op de Teufel-website, en wisselt van eigenaar voor 199 euro.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.