Geluid

Draadloze ANC hoofdtelefoon van Teufel

De Teufel Mute, hun eerste hoofdtelefoon met actieve noise cancelling, heeft een draadloze opvolger gekregen: de Mute BT. Deze biedt hetzelfde als zijn bekabelde broertje, maar dan met wat meer gemak.

Met een volledig opgeladen batterij moet de Mute BT 28 uur vooruit kunnen en dat is toch behoorlijk wat. En mocht je ondanks de levensduur van de batterij toch zonder stroom komen te zitten, kun je er gewoon een kabel insteken en doorgaan met luisteren. Toch handig!

Om ook draadloos de muziek zo goed mogelijk te laten klinken maakt de Mute BT gebruik van de aptX codec – cd-kwaliteit kan dus draadloos worden overgebracht. Ook voor het besturen hoef je je telefoon of muziekspeler niet tevoorschijn te halen, want met knoppen op de zijkant van de hoofdtelefoon kun je gewoon alles bedienen: volume, play/pause en vorige/volgende track. Als je via je telefoon afspeelt, kunnen ook gesprekken worden aangenomen, afgewezen of beëindigd. Ook spraakondersteuning voor iPhone en Android worden ondersteund.

Verder is de hoofdtelefoon voorzien van 40mm drivers en neodymium-magneten voor een gedetailleerde sound waar de bas ook goed naar voren moet komen. De gesloten behuizing is gemaakt van kunststof en is inklapbaar zodat je de Mute eenvoudig mee kunt nemen.

De Teufel Mute BT is nu verkrijgbaar voor 199,99 euro en wordt geleverd met een transportcase, vliegtuigadapter, een kabel van 1,35 meter en een micro-USB kabel om hem op te laden.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.