Geluid

B&O stelt BeoSound 5 Encore voor

Met de BeoSound 5 Encore stelt Bang & Olufsen een lichtere plug-&-play versie voor van de BeoSound 5, de stijlvolle muziekstreamer van het merk.

Vorige week postten we op onze Facebook-pagina al een filmpje van de nieuwe B&O BeoSound 5 Encore, de vereenvoudigde plug-&-play versie van de populaire BeoSound 5 muziekstreamer. 

De BeoSound 5 Encore werd ontworpen door B&O-designer Anders Hermansen. Net als de gewone BeoSound 5 belooft hij je favoriete deuntjes samen te brengen op één aantrekkelijk vormgegeven apparaat, of ze nu op het netwerk, een harde schijf, usb-stick of mobiele speler staan. Daarnaast brengt de nieuwe Encore meer dan 13.000 internetradiostations binnen handbereik.

Centraal in het ontwerp staat het riant bemeten 10,4-inch scherm met een resolutue van 1.024 bij 768 pixels, waarop albumcovers en de gebruikersmenu’s worden getoond. Een toonbeeld van elegantie, en dat geldt net zozeer voor de opstelmogelijkheden. Standaard levert B&O een beugel mee waarmee de BeoSound 5 Encore aan de muur kan worden bevestigd, maar optioneel kan je ook een tafel- of vloerstandaard bestellen.
 

MOTS
Net als de BeoSound 5 beschikt de Encore over het MOTS-algoritme, een technologie die Bang & Olufsen omschrijft als "de intelligente afspeellijst van de toekomst". MOTS analyseert je hele muziekcollectie en is daarna in staat om op basis van één geslecteerd nummer een volledige afspeellijst samen te stellen die daarbij aansluit. Dat alles moet het gebruiksgemak naar een hoger niveau stuwen.

Wie meerdere BeoSound 5 Encore-systemen op dezelfde server aansluit, kan zelfs een multiroomsysteem opbouwen met multisourcemogelijkheden. Daarmee wordt het mogelijk om in elke kamer naar andere muziek te luisteren over het thuisnetwerk.

Het volledige systeem aansturen kan met een Beo 4 of Beo 6 afstandsbediening.

De BeoSound 5 Encore is vanaf augustus beschikbaar.

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.