Geluid

Bose opent ‘Experience Center’ in België

Bose heeft zopas zijn eerste Belgische Experience Center officieel geopend, een volledig uitgeruste showroom waar het volledige gamma van de Bose producten – van home cinema tot personal audio – voorgesteld en gedemonstreerd wordt. Weinig verrassend viel de keuze op een exclusieve locatie in het hart van de belangrijkste shoppingbuurt van Brussel, op de Louizalaan.

"Het nieuwe Bose® Experience Center biedt een moderne en gastvrije omgeving om onze innoverende producten te tonen en te demonstreren, en om de klanten alle nodige raad en adviezen te geven die ze vragen", zegt Frank Van Heyghen, General Manager voor Bose in België en Luxemburg. "Het Experience Center wil de klanten uitgebreid en levensecht laten voelen welke ervaring een Bose product thuis of onderweg kan bezorgen."

Het nieuwe Bose Experience Center in Brussel vormt een aanvulling op de bestaande detailhandelskanalen voor Bose, met inbegrip van het netwerk van erkende verkopers over heel België. Volgens Van Heyghen is het dan ook veel meer dan gewoon een winkel in een belangrijke winkelstraat.

"Bose wil zijn klanten absoluut toegang geven tot de meest recente informatie, tot nieuwe producten en tot efficiënte service na verkoop", verduidelijkt hij. "Het nieuwe Experience Center versterkt dit beleid door de nadruk te leggen op de feedback van klanten op een locatie die beantwoordt aan alle vereisten op het gebied van comfort, innovaties en langetermijnvisie op alle mogelijke vlakken."

Wie het Bose Experience Center wil bezoeken, kan terecht op de Louizalaan 39 in Brussel. De 200 vierkante meter grote showroom en het demonstratie- en verkoopscentrum omvatten speciale zones voor home cinema – met onder meer de Bose VideoWave die een echte bioscoopervaring biedt vanuit onzichtbare luidsprekers die ingebouwd zijn in een tv-toestel – en het Bose QuietComfort-gamma van hoofdtelefoonsmet actieve ruisonderdrukkingstechnologie.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.