Redactie

In Plain Sight

Waarom steekt VijfTV een flinke en intelligente flikkenserie als In Plain Sight weg in zijn late avondprogrammatie? Kan ons niet schelen, want we zijn al blij dat deze reeks eindelijk op de Vlaamse buis komt. En we zijn er nog niet meteen vanaf, want we staan aan het begin van het eerste seizoen uit een totaal van vijf.


Hoe het komt dat deze reeks op VijfTV is terechtgekomen snappen we dan weer wél: het hoofdpersonage is Mary Shannon (een ravissante Mary McCormack), een vrouw die zich niet inhoudt om af en toe eens het takkenwijf uit te hangen, en ook een paar decibels hoger brult dan haar sullige, mannelijke collega.

Beiden zijn ze agenten bij de U.S. Marshall Service, wiens taak het is om ex-criminelen die zijn ondergebracht in het Witness Protection System ook protected te houden.
De huiselijke sfeer waarin de reeks zich vaak afspeelt, zien we ook na Mary’s arbeidsuren terug, wanneer ze buiten haar stresserende job ook nog eens haar dysfunctionele gezin (neurotische moeder en zuster die volledig van haar afhangen, en dus géén vent!) bij elkaar moet zien te houden.

Maandag 24 oktober op VijfTV om 22u35

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.