Mobile

iPlayer komt naar iPhone en iPod Touch


De iPlayer-app die de voorbije maand hoog scoorde op de iPad, wordt ook uitgebracht voor de iPhone en iPod Touch. Van een versie voor andere smartphone-platformen is er voorlopig geen spoor. De iPhone-versie is vanaf 8 december te downloaden in de App Store.


Voor de app moet er niet betaald worden, maar je moet wel een maandelijks abonnement nemen om tv-reeksen te bekijken. Het goede nieuws is dat wie een abonnement nam voor de iPad, deze ook mag gebruiken op zijn iPhone of iPod. De kostprijs van een abo is 6,99 euro per maand of 64,99 euro per jaar.

Om de app te promoten loopt er een actie tot het einde van het jaar. Wie de app downloadt en installeert op zijn telefoon, kan elke dag gratis een BBC-programma bekijken.

De iPlayer-app die in Europa beschikbaar is, biedt in tegenstelling tot de Britse iPlayer-app geen actuele programma’s. Al komt daar nu wel wat verandering in. De BBC gaat via de app sneller nieuwsprogramma’s aanreiken, al blijft het wel weg van het bezorgen van het journaal van de dag.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.