Mobile

Kleurrijke Walkmans bij Sony

Met de nieuwe Walkman B-Series stelt Sony enkele kleurrijke, ultracompacte mp3-spelers voor. Een leuk detail is de afneembare clip.

Met een gewicht van 28 gram en een lengte van minder dan 10 centimeter, stop je de nieuwe mp3-spelers uit de B-Series van Sony makkelijk in je broekzak.

Al hoeft dat niet echt: op de achterzijde zit ook een handige, afneembare clip waarmee je de muziekspeler in een handomdraai op je kledij bevestigt.

Snel laden
Een andere handige feature is de ‘Quick Charge’-functie. De fabrikant claimt dat drie minuten oplaadtijd via usb volstaan voor negentig minuten luisterplezier. Met een volledig opgeladen batterij zou de nieuwe NWZ-B160 het zelfs 18 uur uitzingen.

Liefhebbers van een stevige basweergave worden op hun wenken bediend met de ‘Bass’-button, die bassen versterkt met een druk op de knop.

Sony’s ‘Zappin’-technologie helpt bij de navigatie door je muziekcollectie, door telkens enkele seconden van een track te laten horen. Beland je bij het nummer dat je zocht, dan kan de weergave gewoon hernomen worden.

Drag & drop
Mooi meegenomen is dat er geen speciale software vereist is om muziek op de speler te zetten – een eenvoudige ‘drag & drop’-operatie in Windows Verkenner volstaat.

Wie z’n muziek liever synct met z’n collectie op de computer, kan dat doen met Windows Media Player 11 of 12.

De nieuwe Walkman NWZ-B160-reeks wordt in de winkel verwacht vanaf juni 2011.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.