Mobile

Lezers testen de Sony S


Een tijdje terug ging FWD op zoek naar drie lezers om de Sony S-tablet te testen. Hun besprekingen kun je nu hier lezen – en zo maakt je zelf meteen een kans op een Sony S.

De drie lezers (Maarten Leemans uit Hoogstraten, Johan Ronsmans uit OLV-Waver en Eddy Vanhove uit Leuven) mochten een week met de Sony S aan de slag. Alle drie hebben ze de tablet uitgebreid getest en op de pijnbank gelegd. De links naar hun besprekingen – mooi werk, jongens! – vind je iets lager bij dit artikel.

Wij willen nu weten welke van de drie recensies jullie de beste vinden. Lees daarom de artikelen en druk bij je favoriet artikel op de 'Vind ik leuk'-knop op onze Facebook-fanpagina. Voor alle duidelijkheid: dat is dus niet de 'Vind ik leuk'-knop onderaan dit stuk… De auteur van de meeste geliefde lezerstest mag zijn testtoestel gewoon houden.

En er zit ook iets in voor jou. Onder de lezers die een van de lezerstests leuk vinden op Facebook verloten wij één Sony S. Je hebt tot donderdag 20 oktober (om 23u59) om dit te doen.

Het is trouwens geen slecht idee om dan meteen ook FWD op Facebook 'leuk' te vinden. Zo blijf je op de hoogte als wij opnieuw op zoek gaan naar lezers om zaken te testen én te winnen. Heel binnenkort starten we namelijk nog zo'n zoektocht!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.