Beeld

Loewe Individual Compose in 3D

Tv-fabrikant Loewe heeft z’n eerste 3D-televisies voorgesteld. Die geven een nieuwe dimensie aan de Individual Compose-reeks.

Voor z’n eerste 3D-televisies kiest Loewe niet voor ‘passieve’ 3D-technologie met eenvoudige brilletjes, maar trekt het resoluut de kaart van actieve ‘shutterglasses’.

De IR-sensor die de link met de elektronische bril verzorgt, verstopte de fabrikant handig in het typerende Loewe-‘oog’ onderaan de tv. Daardoor blijft het strakke design onaangetast.

400 Hz LED-technologie
De panelen in de nieuwe Individual Compose zijn lcd-schermen met LED-achtergrondverlichting, die voorzien zijn van 400 Hz-technologie voor een snelle verversing van de beelden.

Zoals we gewend zijn van Loewe, gaat er ook een recorder met harde schijf schuil in de behuizing. Die is goed voor een opslagcapaciteit van 500 GB en kan ook 3D-content streamen naar andere Loewe-tv’s in huis.

De 3D-versies van de Loewe Compose zijn beschikbaar in 40-, 46- en 55-inch formaat. Ze krijgen naar keuze een hoogglans witte, aluminium zwarte of aluminium zilveren afwerking mee.

Voor meer informatie en prijzen kan je terecht bij je Loewe-dealer of op de website van de fabrikant.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.