Beeld

LG kondigt draagbare laserprojector aan

Laserprojectoren kennen we al even, maar dan gaat het meestal over de grote, en dure toestellen. LG kondigt nu een compacte laserprojector aan die filmfanaten op hun wenken moet bedienen.

Met 2.000 lumen lichtopbrengst zou de LG ProBeam HF80J prima zijn werk doen in de woonkamer, zelfs als je niet volledig verduistert. Het slanke en compacte design zal niet te veel opvallen in je interieur. En met een gewicht van 2,1 kg is hij snel naar een andere kamer verhuisd.

De projector is ook voorzien van LG’s WebOS zodat je eenvoudig toegang krijgt tot een degelijk aanbod streamingdiensten. Bedienen doe je net als op de LG tv’s met een Magic Remote waarmee je gewoon de gewenste dingen aanwijst op het scherm. De projector ondersteunt ook Miracast zodat je het scherm van je smartphone kan projecteren.

Geen beeld zonder geluid uiteraard, en daarvoor heeft LG de projector voorzien van een Bluetooth-verbinding en Sound Sync Adjustment zodat je hem draadloos kan verbinden met een speaker of hoofdtelefoon.

Prijs en beschikbaarheid is nog niet bekend. LG zal de ProBeam tonen op CES.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.