Geluid

Nieuwe VISO all-in-one bij NAD

NAD’s VISO-reeks staat synoniem voor kwalitatieve, compacte muzieksystemen. De Three borduurt voort op datzelfde thema.

In een tijd waarin features vaak belangrijker worden geacht dan de geluidskwaliteit van een hifiset, vinden we het leuk om te zien dat sommige fabrikanten zich nog steeds focussen op de basics voor ze extra features toevoegen aan een product.

Precies dat lijkt NAD gedaan te hebben bij de ontwikkeling van de nieuwe VISO Three. De fabrikant onderlijnt dan ook dat deze all-in-one is opgebouwd rond gedegen techniek, met zorgvuldig geselecteerde componenten en een uitgekiende lay-out.

Centraal in het ontwerp staat de krachtige stereoversterker met tweemaal vijftig echte watts, waarmee deze VISO in staat moet zijn om het beste naar voor te halen uit een ruime selectie hoogwaardige speakers.
 
Schijfjes en muziekbestanden welkom
Naast een cd-lezer die ook schijfjes met mp3- en wma-bestanden leest, is er ook een usb-aansluiting aanwezig waarop je een usb-stick of harde schijf kan aansluiten. De bijhorende metadata uit tags wordt daarbij eveneens op het scherm getoond.

Radioliefhebbers kunnen zich dan weer uitleven met de FM/AM-tuner met 30 presets, die optioneel ook nog uitgebreid kan worden met een los verkrijgbare DAB2-module.
 
Wie helemaal mee is met de iPod- en iPhone-gekte, zal het op prijs stellen dat NAD de Three levert met een dock voor de populaire muziekspelers van Apple. De fabrikant belooft alvast een eenvoudige bediening, waarbij de display van de VISO alle relevante informatie toont.

Blijft betaalbaar
NAD heeft bij muziekliefhebbers een sterke reputatie als het op waar voor je geld aankomt, en met een prijskaartje van 899 euro voor deze VISEO Three lijkt het die reputatie alvast eer aan te doen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.