Beeld

Piepkleine IR-ontvangers bij ebode

Apparatuur die in een kast verstopt zit, bereik je niet zomaar met de afstandsbediening. De kleine IR-ontvangers van Ebode passen daar een mouw aan.

De ebode Pro Mini en Pro Flush IR-ontvangers bieden volledige controle over de bediening van je av-apparaten. De kleine ontvangstoogjes vangen signalen van de afstandsbediening op, en geven het vervolgens door aan toestellen die onzichtbaar zijn voor je gewone remote. Op die manier blijven de Blu-ray speler, settopbox en av-receiver die je in een afgesloten kast hebt geplaatst gewoon bedienbaar met de remote.

Beide ontvangers worden gevoed via een voedingsadapter en hebben een status- en feedback-LED.


Haast onzichtbaar

De Mini-ontvanger maakt z’n naam alvast helemaal waar: hij is echt piepklein. Daarom leent hij zich perfect tot een plaatsje naast of onder een tv-scherm, al kan je hem natuurlijk evengoed ergens anders kwijt.

De Flush-ontvanger kan dan weer in een kastje of paneel geplaatst worden. Ook deze versie belooft vrijwel onzichtbaar in je interieur op te gaan dankzij de vier uitwisselbare, gekleurde topcovers (zwart, wit, geborsteld chroom en koper).

De 2-euromunt op het plaatje onderaan geeft goed aan hoe klein de ontvangers zijn. Helemaal links is de bestaande ‘muis’-uitvoering te zien, in het midden de Mini ontvanger en helemaal rechts de Flush ontvanger.
 

De Mini krijgt een adviesprijs mee van 99,95 euro, voor de Flush betaal je 139,95 euro. Meer informatie vind je op de website van BMB Electronics.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.