Beeld

TV zonder kabels dankzij Marmitek

Een televisie aan de muur hangen is niet zo moeilijk, de bekabeling wegwerken vaak wel. Marmiteks GigaView 810 HDMI-zender maakt dat klusje alvast wat makkelijker.

 

Een dun tv-toestel smeekt haast om een prominente plaats aan de muur, maar het beeldige plaatje verliest veel van z’n glans als er een aantal kabels onder het scherm bengelen. Daar zijn een aantal pasklare oplossingen voor, maar een draadloze HDMI-zender is een van handigste hulpmiddeltjes voor dat probleem.

Net daar komt Marmiteks nieuwe GigaView 810 HDMI-zender op de proppen. Deze zender, die uit het zicht opgesteld kan worden, vervangt een HDMI-kabel door een draadloos signaal met een bereik van tien meter. Een kleine ontvanger die je op de achterkant van het tv-toestel monteert staat in voor de ontvangst.

Geschikt voor Full HD
In het geval van de GigaView 810 worden de beelden ongecomprimeerd verzonden, zelfs in Full HD-resolutie (1.080p @ 60 fps). Marmitek claimt dat het systeem honderd procent HDCP-compatibel is, zodat er geen problemen optreden met de copyrightprotectie die piraterij moet voorkomen.

De Marmitek GigaView 810 is per direct beschikbaar en heeft een adviesprijs van 329 euro. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de fabrikant.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.