Geluid

B&O stopt bewegingssensor in iPad-dock

Dat Bang & Olufsen van Apple houdt, is ons al eerder opgevallen. Recent nog met de nieuwe B&O BeoPlay V1-televisie met eigen plaatsje voor een Apple TV. Ook deze maal zorgt B&O voor een mooie aanvulling op een bestaand Apple-product, meer bepaald de iPad.

Het BeoPlay A3-dock weegt 'slechts' 1,5 kilogram en is daardoor duidelijk ontworpen met draagbaarheid in het achterhoofd. De iPad wordt volledig geïntegreerd in het dock, dat met zijn driehoekig design de luisteraar de keuze geeft om zowel in landschap- als in portretmodus te werken.

De interne batterij zou je tot vijf uur aan luisterplezier moeten bieden. Wanneer het dan toch zover is en je sluit de BeoPlay A3 aan op het stroomnet, laadt ook meteen de iPad op.

,

Daarnaast heeft de BeoPlay A3 een ingebouwde bewegingssensor die de positie van het toestel waarneemt. Afhankelijk van de positionering, zijn altijd twee van de drie 1/2-inch tweeters geactiveerd bovenop de 2-inch woofer zodat je altijd een stereogeluid ervaart.

De B&O BeoPlay A3 is momenteel enkel verkrijgbaar in het zwart en zal in de loop van deze maand beschikbaar worden tegen een prijs van 549 euro. De BeoPlay A3 vervolledigt het gamma bij B&O, die recent ook de Airplay-compatibele BeoLit 12 voorstelde.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.