Redactie

Belgacom TV krijgt nieuwe functies

Belgacom vernieuwt een aantal functies van zijn tv-aanbod. Het menu krijgt onder meer een 16/9 weergave in hoge definitie.

Het nieuwe menu moet er voor zorgen dat je sneller kan zappen en door de menu’s gaat. Ook kan je in de filmcatalogus navigeren via afbeeldingen. Al die dingen moet volgens Belgacom meer gebruiksvriendelijkheid geven.

“We hebben de breuk niet te groot gemaakt om het herkenbaar te houden. Maar eens je begint te scrollen merk je dat er meer functies mogelijk zijn.” Zegt woordvoerder Jan Margot.

In de on-demand functie kan je voortaan op trefwoorden of categorie zoeken. Ook kan je tegelijk zowel door het tv-aanbod als de op-aanvraag catalogus zoeken.

Belgacom TV krijgt nieuwe functies.

Persoonlijk aanbod
Leuk is dat elk gezinslid voortaan een profiel kan aanmaken via deze site. Je vult een vragenlijst in en nadien vergelijkt de decoder dat met wat je bekijkt. Zo krijg je op termijn programma’s en films op maat aangeboden.

Belgacom TV krijgt nieuwe functies.

Vanaf 19 juni
De update wordt vanaf 19 juni per regio uitgerold. Gebruikers worden vier dagen op voorhand geïnformeerd via hun televisiescherm maar hoeven verder niets te doen.

Nieuwe decoders komen eerst aan bod, de rest volgt in de komende maanden. De update is ook van toepassing op Scarlet-klanten met Belgacom Tv. Maar zij komen pas vanaf september aan bod, wanneer ook de oudere decoders hun update krijgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.