Beeld

Fotoshow: Loewe Connect ID laat je personaliseren

Heb je liever een gepersonaliseerde televisie? Dan kan je met de nieuwe Connect ID-reeks van Loewe aan de slag. In totaal zijn er maar liefst 2.160 verschillende samenstellingen mogelijk!

Allereerst moet je de keuze maken uit drie schermformaten. Wordt het een 32-, 40- of 46-inch toestel? En vanaf nu wordt het echt moeilijk! Zo kan je kiezen uit de kleuren zwart, wit, zilver, beige, groen of oranje… en dit moet je dan combineren met witte of zwarte hoogglans op de rand van het toestel.

Vervolgens zijn er ook nog 30 verschillende opstellingsmogelijkheden. Je kan onder andere kiezen voor een vloerstaander, een wandsteun en een tafelvoet. Tot slot moet je de keuze maken of je al dan niet een 500GB ingebouwde harde schijf nodig hebt waarop je programma’s of films kan opnemen.

Alle toestellen zijn Full HD LCD-schermen met 200Hz-technologie en Smart TV-functies. Daarnaast hebben ze ook nog actieve 3D.

Je kan vanaf half mei beginnen te personaliseren. De standaardprijzen starten bij 1.499 euro voor het 32-inch toestel, 1.999 euro voor de 40-inch en 2.399 euro voor het grootste formaat.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.