Redactie

Killers

De titel klinkt iets vervaarlijker dan de inhoud: Killers is een lichtvoetige actiekomedie uit 2010, een jaar waarin Hollywood dacht dat de actiefilm uit de jaren '80 en '90 weer vanonder het stof mocht worden gehaald. Zie ook de laatst nog op tv uitgezonden The Expendables, of The A-Team later deze week.

Killers is vooral een vehikel om de sterkwaliteit van de twee hoofdacteurs op te pompen: tv-actrice Katherine Heigl (Grey's Anatomy) wil duidelijk dolgraag de film in, en Ashton Kutcher was – voordat hij terugkeerde naar het kleine scherm met Two and a Half Men – in 2010 nog bezig om zijn tanende Hollywoodcarrière te redden. Erg berekend allemaal, maar dat is niet zo erg: ze kunnen het!

Hij: een CIA-agent die jong op rust gaat. Zij: de jonge griet die hij opscharrelt aan de Franse Rivièra, en waarmee hij zich laat verzuipen in buitenwijkennui. Tot een zaak waarmee hij zich vroeger bezighield een staartje krijgt. Als je het allemaal niet te serieus neemt, krijg je met Killers een brok complexloze popcorncinema gepresenteerd.

Woensdag 17 oktober op 2BE om 20u35

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.