Mobile

Nieuwe in-ear hoofdtelefoons bij Denon

Met de AH-C250 en AH-C101 voegt Denon twee nieuwe in-ear hoofdtelefoons toe aan zijn aanbod. De C250 zet in op pure geluidskwaliteit, waar de C101 wat extra spektakel belooft toe te voegen aan je tracks.

Denon zette dit jaar al een aardig aantal nieuwe hoofdtelefoons in de markt, maar zit duidelijk nog niet aan het einde van zijn Latijn. Met twee nieuwe modellen bedient het merk dit keer de liefhebbers van in-ear hoofdtelefoons op hun wenken. Toch gaat het om hoofdtelefoons die elk een eigen publiek in het vizier nemen.

Voor puristen …
De AH-C250 neemt plaats in de Music Maniac collectie van Denon, een reeks hoofdtelefoons die mikt op muziekliefhebbers die in de hoogst mogelijke kwaliteit van hun muziek willen genieten. Dat resulteert bij de C250 in een compact en elegant vormgegeven in-ear hoofdtelefoon met een prima bouwkwaliteit. 

In de resonantiearme behuizing van elk 'oortje' gaat een gebalanceerde armatuurd-driver schuil, die met elk denkbaar muziekgenre voor uitstekende resultaten belooft te zorgen. 

De kabel van de Denon AH-C250 is dubbel omwonden en zou dankzij z'n design niet snel in een knoop raken. Bovendien omvat ze een remote voor iOS-toestellen met geïntegreerde microfoon, zodat je deze in-ear hoofdtelefoon ook kan gebruiken om te telefoneren. Denon wijst er nog op dat de microfoon dichter bij de mond is geplaatst als bij gelijkaardige modellen om een betere gesprekskwaliteit te garanderen.


… en voor liefhebbers van een krachtige bas
De AH-C110 pakt het heel anders aan. Deze in-ear hoofdtelefoon uit de Urban Raver collectie van Denon mikt eerder op een trendgevoelig publiek dat houdt van een krachtige, geaccentueerde basweergave.

De styling is moderner dan bij de AH-C250 en biedt plaats aan een neodymium driver met een 11,5 millimeter groot diafragma, wat tot een betere dynamiek en betere prestaties moet leiden.

Bij de afstelling van het geluid zorgde Denon voor een krachtige basweergave, die bijgestaan wordt door een heldere weergave van midden- en hoge tonen. 

Om de kabel knoopvrij te houden en een ongewenst ronddansende kabel te vermijden, maakt de AH-C101 ook nog gebruik van een zogenaamd 'Radical Cascade Damper'-systeem. 

Rond deze tijd beschikbaar
De AH-C250 en de AH-C101 zouden rond deze tijd in de winkelrekken verschijnen. Voor de AH-C250 betaal je zo'n 199 euro, terwijl de AH-C101 voor zo'n 79 euro mee naar huis kan. Voor meer informatie kan je terecht op de Denon-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.