Geluid

Airbrush-editie van Dali Fazon F5 op komst

Ter ere van zijn 30-jarig bestaan brengt luidsprekerfabrikant Dali een wel heel speciale serie van de Fazon F5 op de markt: een tot 200 stuks gelimiteerde Airbrush-editie met ronduit unieke designs.

De gelimiteerde serie onderscheidt zich alleen in visueel opzicht van de standaard Fazon F5, maar dat doet ze wel in stijl.

Dali liet immers enkele van de beste airbrusher ter wereld los op het chassis van de Fazon, zodat er 200 volkomen unieke exemplaren van deze designspeaker beschikbaar zijn voor het muziekminnende publiek.

De thema's die aangebracht zijn op de speakers halen hun inspiratie op verschillende plaatsen: street-art, klassieke tattoodesigns maar ook thema's die we associëren met muziek.

De jubileumuitvoering van de Fazon F5 wordt officieel voorgesteld op de high-end beurs in Munchen later deze maand, waarna er om de twee weken tien tot vijftien nieuwe modellen worden aangeboden.


Beschikbaarheid
Om één van deze unieke Fazons – die elk een eigen naam en code dragen – in huis te halen, werkt Dali met een intekensysteem. Kortom, als je er interesse in hebt kan je er maar beter zo snel mogelijk bij zijn.

De prijs zou hetzelfde zijn als bij de gewone Fazon, oftewel 3.000 euro per paar. 

Meer informatie over de speciale serie van de Fazon F5 en een overzicht van de beschikbare modellen vind je op de Dali-website.

Voor bestelinformatie kan je terecht bij Dali-importeur AND Benelux.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.