Geluid

Beyerdynamic toont T51p hoofdtelefoon op IFA

Hoofdtelefoonspecialist Beyerdynamic stelt op IFA de T 51 p voor, de opvolger van de T 50 p on-ear hoofdtelefoon. Doorontwikkelde Tesla-technologie en een resem kleine verbeteringen beloven het verschil te maken.

De T 51 p mikt overduidelijk op een plaatsje bij de beste premium hoofdtelefoons voor onderweg. Dat doet hij niet alleen met een mooie design en hoogwaardige materialen, ook op technologisch vlak is het een onderscheidende hoofdtelefoon voor onderweg.

Net als zijn voorganger, maakt de kleine Beyerdynamic immers gebruik van de Tesla-technolgie uit eigen huis – vernoemd naar Nikola Tesla. Die technologie maakte zijn debuut bij de exclusieve T1 – nog steeds een van de beste dynamische hoofdtelefoons money can buy, wat ons betreft – en werd verder door ontwikkeld voor de T 51 p.

Verder werden nog heel wat detailverbeteringen doorgevoerd, waardoor de T 51 p het neutrale weergavekarakter van zijn voorganger behoudt maar nog dynamischer en gedetailleerder voor de dag belooft te komen. Aanpassingen aan het basreflexkanaal zouden dan weer voor een steviger laagfundament moeten zorgen en meer druk in het laag.

Ondanks de on-ear constructie, geeft Beyerdynamic aan dat de T 51 p ook een prima geluidsisolatie beidt tegen omgevingsgeluid.

De nieuwkomer wordt deze maand nog bij de dealers verwacht en gaat ongeveer 259 euro kosten. Of de T 51 p ook weer gepersonaliseerd kan worden via Beyerdynamics Manufaktur-dienst, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.