Geluid

Laat je HTC One schallen

HTC sponsert via zijn 'Here's to creativity' programma jonge designers om inspirerende producten te ontwerpen. Deze 'Gramohorn' zal in elk geval heel wat aandacht trekken in de woonkamer.

Heb je een HTC One (review hier) in je bezit en wil je werkelijk een unieke 'dock'? Dan heb je zekjer al gehoord dat de krachtige BoomSound stereo luidsprekers op zich al prima geluid produceren. Maar om ze echt naar het volgende niveau te tillen is er nu de Gramohorn II, een passieve stereo versterker specifiek voor de HTC One, van de hand van Justin Wolter. Genn nood aan stroomkabels, de Gramohorn werkt op het oude gekende principe van resonantie kamers. Daardoor wordt het volume tot 50% versterkt en krijgen de lage frequenties een boost zodat de muziek voller en dieper klinkt. 

De Gramohorn II wordt gemaakt met behulp van 3D-printing en is beschikbaar in twee versies. De eerste is uitgevoerd in een plaaster composiet materiaal dat in 22 verschillende kleuren en 5 metaalkleuren kan afgewerkt worden. De tweede wordt in een combinatie van roestvrij staal en brons gemaakt met behulp van een sintering proces en is beschikbaar in drie gekleurde metaalafwerkingen.

Interesse? Dan moet je niet te lang aarzelen. De plaaster versie is beperkt tot 100 stuks, de stalen versie tot 10 stuks. De prijs voor dergelijke unieke stukken is uiteraard navenant. De plaaster versie kost 999 Britse pond (omgerekend ongeveer 1.196 euro). De stalen versie zal een stevige deuk in je luxe budget slaan, ze kost 4.999 Britse pond (ongeveer 5.987 euro).

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.