Geluid

Rocki muziekstreamer krijgt extra features

Je bestaande stereoketen goedkoop uitbreiden met streaming mogelijkheden is iets waar veel mensen enthousiast over zijn. De Rocki Kickstarter kon in een mum van tijd extra objectieven vastleggen. Zelfs met de eerste lijst mogelijkheden en vooral zijn aantrekkelijke prijs was de Rocki al een groot succes. De Kickstarter haalde in zijn eerste dag al de vereiste fondsen binnen.

Maar de makers zitten niet stil. Al snel kwamen ze op de proppen met een extra Rocki-versie. Naast de Rocki Play komt er nu ook een Rocki Play+ die zal beschikken over een digitale optische uitgang én een HDMI-uitgang (enkel voor audio hoor, de Rocki is nog steeds geen videostreamer). De Play+ beschikt verder over alle features van de Play en kost 89 US dollar.

Gisteren werden er ook nog zogenaamde 'stretch goals' aangekondigd. Dat zijn verdere features die geïmplementeerd worden naarmate de funding van het project verdere drempels overschrijdt.

Rocki Stretch goals

* 125.000 USD: De eerstvolgende goal is Airplay certificatie. Vermits de teller op het moment dat we dit schrijven al over de 118.000 US dollar staat lijkt het zo goed als zeker dat dit er zal komen. Goed nieuws voor de Apple liefhebbers dus.

* 150.000 USD: Een extra kleurtje dat gekozen wordt via sociale media

* 180.000 USD: Een Windows Sound Driver. Het klinkt saai, maar het is dat allerminst. Installeer de driver op je PC, en je kan Rocki als 'virtuele soundkaart' gebruiken. Alle audio van je PC wordt dan naar de Rocki gestreamed.

* 210.000 USD: Een extra streaming dienst. De makers willen alle streaming diensten voorzien, maar dat kost tijd en geld. Bij deze mijlpaal beloven ze Deezer of Spotify onmiddellijk mee te implementeren. Wij hopen op een Spotify Connect implementatie.

* 250.000 USD: Een extra internetradio. Ook deze zal gekozen worden via sociale media.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.