Mobile

Samsung komt deze zomer met Galaxy S4 mini

Samsung heeft veel toestellen op de markt en we zien ook vaak varianten op reeds bestaande, populaire toestellen. Zo werd het succes van de Galaxy S3 nog verder verlengd met de lancering van de Samsung Galaxy S3 mini. Ditzelfde trucje gaat Samsung nu uithalen met de Galaxy S4.

Deze zomer zal er naast de nieuwe Galaxy S4, die twee weken geleden aangekondigd werd in New York, ook nog een kleiner formaat uitkomen onder de naam Samsung Galaxy S4 mini.

Deze kleine uitgave van de S4 zal een 4,3 inch Super AMOLED qHD-scherm hebben met een pixeldichtheid van 256 ppi. Onder het beeldscherm ligt een 1.6 GHz dualcore-processor en het geheel draait op Android 4.2.2.

Net zoals bij de Samsung Galaxy S3 mini heeft de S4 mini naast een kleiner scherm ook specificaties die iets minder zijn. Zo kan de Samsung Galaxy S4 mini voor een scherpe prijs aangeboden worden. 

De Samsung Galaxy S4 mini zal reeds in juni beschikbaar zijn. De prijs en de beschikbaarheid in Nederland en België zijn voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.