Geluid

Cambridge Audio introduceert draagbare G2-luidspreker met Bluetooth

Cambrige Audio heeft een jarenlange ervaring met Bluetooth en het Britse bedrijf vindt het nu tijd om de techniek toe te passen op een wat kleinere en draagbare speaker. De G2 van Cambridge heeft een formaat van slechts 189mm (B) x 67 mm (H) x 55mm en volgens het merk komt er een geluid uit dat menig luisteraar niet zal verwachten bij zulke afmetingen. De draadloze speaker komt in een behuizing van solide aluminium en is voorzien van "back-lit, soft touch’’ bedieningsknoppen.

De G2 is voorzien van vier luidsprekers en past door het kleine formaat in elke handtas. Ook biedt hij de mogelijkheid een smartphone hands-free te gebruiken en in geval van nood kan hij zelfs via een USB-aansluiting je smarthphone opladen. Door hem op een tweede G2 aan te sluiten krijg je een nog breder geluidsbeeld. De batterij garandeert een speelduur van ruim 10 uur.

De G2 kan op vrijwel elk Bluetooth-apparaat aangesloten worden en is voorzien van NFC-technologie voor snelle pairing. De spreaker kan tot 8 verschillende apparaten onthouden waardoor het niet nodig is elke keer weer af- en aan te sluiten. De adviesprijs van het product bedraagt 129 euro, waarmee Cambridge Audio het bij de mensen onder de aandacht wil brengen als kerstcadeautje.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.