Redactie

FWD Magazine 57

Het nieuwe nummer van FWD Magazine is beschikbaar voor abonnees en ligt in de kiosk! FWD 57 behandelt weer een uitgebreide selectie onderwerpen, met dossiers rond Bluetooth-speakers, betaalbare hoofdtelefoons en toptelefoons. Een tweekamp zet de twee belangrijkste UHD-televisies van LG en Samsung tegen elkaar. En we vertellen je alles over lossless audio.

Rep je dus naar de kiosk voor de nieuwe FWD, of bestel hem meteen digitaal in PDF-formaat via de Hifidelity-webshop.

,

Je gaat naar het strand/vakantiehuis/achteraan de tuin en neemt mee: een draagbare Bluetooth-speakers. Want wie echt overal muziek wil beluisteren, kan dat. In de winkel vind je heel wat leuke speakers met een ingebouwde accu en die je via Bluetooth vanaf je telefoon of tablet van muziek voorziet. Maar welke speaker is de beste?

,

Opslag kost bijna niets meer en rekenkracht is het problem niet meer. Er is dus geen enkel reden om nog met MP3's of andere lossy bestanden te werken. Wie van muziek houdt, luistert gewoonweg naar lossless bestanden. In onze workshop bekijken we de belangrijkste lossless formaten en vertellen we je hoe FLAC's en ALAC's te creëren.

,

Wie het beste van het beste zoekt op tv-vlak komt al gauw uit bij de Samsung UE65J9500L of de LG 65UF950V. Het zijn twee spectaculaire televisies die het allernieuwste op beeld- en smart tv-vlak bevatten. Dat voorspelt een taaie race…

,

Samsung, LG en Huawei lanceren in het voorjaar hun nieuwe vlaggenschepen. De Galaxy S6 Edge, LG G4 en P8 zijn stuk voor stuk magnifieke toestellen – maar welke is de beste?

,

Technics is 'back', met een zeer high-end set en een premium familie van hifi-toestellen. Het is deze laatste, de C700, die op de pijnbank leggen in deze FWD.

,

In het middensegment van hoofdtelefoons zijn er de laatste tijd behoorlijk interessante lanceringen geweest: de Oppo PM-3, Sennheiser Momentum M2, Audio-Technics MSR-7 en Denon AH-MM400. Tijd voor een vergelijkende test!

,

Verder vind je in deze FWD zoals gebruikelijk de belangrijkste nieuwsfeiten, verschillende losse tests en een reportage over de plannen van D&M – de holding achter Denon en Marantz – in het komende jaar.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.