Mobile

Lancering LG G3 voor 27 mei

Met de G2 toonde LG dat het opnieuw kan meespelen aan de top van de smartphonemarkt. Op 27 mei verschijnt de opvolger van dit toestel, mogelijk met een behuizing uit metaal. Tegelijkertijd zou LG mogelijk een slimme horloge presenteren.

Dat de G3 eind mei gelanceerd wordt, is zo goed als zeker. Wereldwijd zijn journalisten uitgenodigd op events van LG, onder meer in Londen. Het is ook logisch, want grote concurrent Samsung heeft met de S5 een nieuw topmodel in huis en LG moet daar een antwoord op formuleren.

Wat de G3 allemaal brengt, is niet bekend. Maar er zijn hier en daar al sterke hints verschenen. Zo zou LG de G3 een behuizing uit metaal meegeven, wat de telefoon een luxe-uitstraling kan geven ten opzichte van rivalen uit kunststof. Zoals de S5, al zijn er tegelijkertijd geruchten dat Samsung een versie van de S5 met alumiumbehuizing achter de hand houdt.

Het verbaast wellicht niemand dat LG ook een goudkleurige versie van de G3 zou brengen.

Er duiken steeds meer geruchten op dat de G3 zou beschikken over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1.440 x 2.560. Daarmee zou de G3 op gelijke niveau met de iPhone komen, en meer pixels bieden dan de Samsung Galaxy S5 en de HTC One (M8).

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.