Redactie

Morgen in de december-actie: kerstknallers van Sony

De afgelopen twee weken heb je in het kader van onze december-actie de meest uiteenlopende aanbiedingen voorbij zien komen; van speciale kortingen tot en met VIP-avonden. Dat is echter nog niets vergeleken met de klap op de vuurpijl die we vlak voor kerst in petto hebben. Op 24 december, de laatste dag van onze actie, mogen we van Sony namelijk een aantal fantastische kerstgeschenken weggeven aan onze lezers.

En dan hebben we het over peperdure cadeau pakketten met verschillende producten van het merk. De exacte inhoud maken we morgen bekend, maar we kunnen alvast verklappen dat elk pakket een waarde heeft van maar liefst 1600 euro en bestaat uit drie verschillende producten. In de meest recente uitgave van ons blad (voor een kleine vergoeding ook digitaal te downloaden) is al wat over de producten terug te vinden.

Dat wil je uiteraard niet missen, dus registreer je alvast op onze december-kalender, als je dat nog niet gedaan hebt tenminste, en zorg dat je paraat bent op het moment dat de actie begint.

 


 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.