Redactie

Preview Game of Thrones licht sluier op seizoen vier

Game of Thrones is wellicht het beste dat HBO momenteel in aanbieding heeft. Een nieuwe preview geeft een kwartier lang inzicht in wat er in het nakende vierde seizoen te verwachten valt. 

De makers van Games of Thrones maken zich in de preview sterk dat seizoen vier de spectaculairste en spannendste tot op heden is. Dat is een uitdaging, want de seizoensfinale van seizoen drie was dankzij de 'Red Wedding'-climax al bijzonder indrukwekkend.

De preview lost natuurlijk niet alle geheimen van het komende seizoen, maar laat wel uitschijnen dat vooral de dwerg Tyrion Lannister (gespeeld door Peter Dinklage) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) in het middelpunt van de belangstelling zullen staan. En draken, want het trio die Daenerys bezit zijn inmiddels volwassen, vurige wezens geworden.

Game of Thrones wordt op 5 april uitgezonden in de V.S. op HBO, en zal twee dagen later in Nederland te zien zijn op HBO NL. Vermoedelijk zullen Belgen opnieuw Prime moeten opzoeken om de serie te volgen. Of, zoals miljoenen mensen wereldwijd, zullen velen de weg naar bittorrent vinden om hun Game of Thrones-portie binnen te halen. De serie is immers een van de meest illegaal gedownloadde tv-reeksen van de voorbije jaren, iets wat de makers volgens eigen zeggen niet al te erg vinden.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.