Redactie

Acer presenteert eerste gaming-tablet

Acer lanceerde op de IFA-beurs in Berlijn nieuwe, op gamers gerichte producten. Waaronder gaming-laptops (de Predator 15 en Predator 17) en een gaming-tablet: de Predator 8.

Acer presenteerde tijdens de IFA 2015 haar nieuwe gaming-tablet, de Predator 8 GT-810 met Intel Atom x-7 processor (dezelfde als in de Microsoft Surface 3-tablets) en Android 5.1. Daarnaast beschikt de tablet over 2GB RAM, en 32 of 64 GB interne opslagruimte en ruimte voor een micro SD-kaart tot 129 GB.

De tablet beschikt over een high-quality FHD beeldscherm (1920 x 1200), een speaker op elke hoek voor een surround-sound ervaring, aangevuld met haptische feedback (tastbare communicatie met de tablet, bijvoorbeeld trillen). De Predator MediaMaster-app zorgt ervoor dat de audio- en de video-setup naar wens kan worden aangepast voor standaard-, album-, film- en gamegebruik.

De 8,7 mm dikke en 350 gr lichte Predator is voorzien van Zero Air Gap en IPS-technologie voor een superieure kleurverzadiging waardoor details vanuit alle hoeken beter opvallen en films helder zijn, met 100% ondersteuning van het NTSC kleurengamma.

Acer biedt een reeks accessoires aan voor de Predator 8 gaming-tablet, zoals hoesjes, draagtassen, een stylus, een reisadapter, een SlimPort-adapterdongel en een gaming-koptelefoon.

De tablet werd afgelopen weekend in Berlijn officieel gelanceerd en is vanaf november verkrijgbaar in de Benelux vanaf € 349.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.