Beeld

LG onthult 10 inch G Pad II tablet

LG kondigde G Pad 2 10.1 aan; een tablet met een schermdiagonaal van 10.1-inch. De tablet biedt een Full HD schermresolutie van van 1920 bij 1200 pixels, goed voor 224 pixels per inch. Het apparaat is 7,8 mm dik en wordt daarnaast ook uitgebracht als 4G LTE-variant.

De tablet is uitgerust met een Snapdragon 800-processor en een 7.400 mAh-batterij. Binnenin vinden we 2GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslaggeheugen. De tablet draait op Android 5.1.1 Lollipop en heeft een 5 megapixelcamera aan de voorkant een 2 megapixelcamera aan de achterkant. Het apparaat weegt 489 gram. Microsoft Office zit standaard inbegrepen, met 10 GB aan gratis opslag in Microsofts clouddienst Onedrive.

De LG G Pad II 10.1 verschijnt alleen een paarsachtige uitvoering, door LG zelf bestempeld als 'brilliant bronze'. LG heeft duidelijk gemaakt dat de tablet op zeker naar Europa komt, alleen is nog niet bekend wanneer precies en ook de prijs is nog niet vrijgegeven. Men verwacht dat begin september meer details bekendgemaakt zullen worden tijdens technologiebeurs IFA in Berlijn.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.