Geluid

Nieuwe kleuren voor KEF LS50

De LS50-speakers van KEF hebben al aardig wat awards ontvangen en gelden als van de beste monitorspeakers op de markt. Hun al blitse uitstraling wordt nu nog meer versterkt met drie nieuwe kleuredities.

De nieuwe tinten blijven naast de bestaande zwarte en witte versies komen te staan. De opvallendste versie is ongetwijfeld de felrode Racing Red LS50, uitgevoerd met een zwarte Uni-Q-driver.

Iets minder opvallend is een nieuwe zwarte versie, nu met de blauwe driver die we kennen van de ijswitte editie. Het verschil met de zwarte versie met de goudkleurige driver is dat de zwarte laklaag hier mat is. De oorspronkelijke LS50 heeft een hoogglans verflaag. Fraai is ook Titanium Grey, een middengrijs met goudkleurige driver.$

Er zijn nu in totaal vijf kleurversies van de LS50, die twee jaar geleden verscheen om de vijftigste verjaardag van KEF te vieren. Volgens de fabrikant moeten de nieuwe tinten nu toelaten om de speakers beter te laten passen in meer types interieurs. De prijs van de nieuwe versies is hetzelfde als daarvoor.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.