Geluid

Onkyo komt met hi-res hoofdtelefoons

Samen met Gibson Innovations presenteert Onkyo drie nieuwe producten: de X9 speaker, de H500M on-ear hoofdtelefoon en de E700M in-ear hoofdtelefoon kunnen allemaal hoge resolutie audio afspelen. De volledige lijn van speakers en koptelefoons zal debuteren op de IFA in Berlijn.

De X9 High Res Audio speaker heeft vier 50mm mid-bass drivers en twee 19mm hoge resolutie audio tweeters gecombineerd met dual opposing passieve radiators voor een frequetiebereik van 57Hz-40kHz. De speakers zijn ontworpen om in en rond je huis te gebruiken. De X9 is de eerste High Res Audio draagbare speaker. De oplaadbare batterij, Bluetooth en bedraade verbinding en de mogelijkheden voor hoge resolutie audio zitten allemaal in een akoestisch getunede aluminium behuizing.

De H500M High Res Audio on-ear koptelefoon is uitgerust met 40mm high power drivers voor High Res Audio over een frequentiebereik van 7Hz-40kHz. De akoestisch gesloten architectuur moet ervoor orgen dat geluiden van buitenaf tot een minimum beperkt worden. Ook de trillingen moeten zo worden tegengegaan voor een helder geluid. De koptelefoon heeft oorkussens en een afstandsbediening in de kabel om schakelen tussen muziek en handsfree telefoontjes.

De E700M High Res Audio in-ears heeft 13.5mm high power drivers en ovalen geluidsbuizen voor High Res Audio over een frequentiebereik van 6Hz-40KHz. De door Onkyo ontwikkelde drivers zijn afgesteld als onderdeel van het volledige akoestische system. Dat systeem bevat een semi-gesloten akoestisch ontwerp om geluiden van buitenaf te verminderen. Het ergonomische ontwerp vermindert druk op de gehoorgang. De koptelefoon wordt geleverd met siliconen dopjes en Comply Foam dopjes.

De X9 kost 349.99 euro, de H500M kost 179.99 euro en voor de E700M betaal je 99.99 euro. Na hun debuut op de IFA zullen alle drie de producten in de herfst op de markt verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.