Geluid

Samsung breidt Level-serie uit

Samsung komt met twee uitbreidingen van de Level-audioaccessoires: Level On Wireless headsets en Level Link in-ears. Beide producten combineren Bluetooth en Samsung technieken om je hoofdtelefoon draadloos te kunnen benutten.

“In de Level-serie combineren we de nieuwste technologie met design. Zo maken we de beste geluidservaring mogelijk”, meldt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Level-productlijn draait om organische geluidskwaliteit, comfort en draagbaarheid.”

Level On Wireless
De ronde oorkussens van de Samsung Level On Wireless zijn voorzien van zes ingebouwde microfoons. Active Noise Cancellation (ANC) brengt omgevingsgeluiden in kaart om zo voor optimaal geluid te kunnen zorgen, ook tijdens het bellen. Met het dual-layered diafragmasysteem moeten trillingen worden onderdrukt, wat geluidsoverlast van buitenaf doet verminderen.

Level On Wireless heeft een touch control pad met functies als S Voice, volume, play, pauze en skip tracks. De functies zijn te bedienen, zonder dat je het gelinkte device hoeft aan te raken. Dankzij de functie Sound Sharing in de hoofdtelefoon deel je bovendien je muziek eenvoudig met vrienden en kennissen die toevalligerwijs dezelfde hoofdtelefoon gebruiken.

Level Link
Level Link verbind je met earphones, een hoofdtelefoon, een speakerset of een TV, en koppel je met een Bluetooth-apparaat. Zo heb je geen gedoe meer met kabels. Met Level Link kun je ook naar twee Bluetooth-apparaten tegelijk streamen. De codec aptX Low Latency zorgt voor razendsnelle geluidsconversie bij het kijken van films.

Prijs & beschikbaarheid
De Samsung Level On Wireless en Level Link zijn vanaf mei verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 249,99 en € 69,99 incl. BTW.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.