Geluid

Samsung introduceert Wireless Audio 360 Speakers

Ze werden helemaal aan het begin van het jaar al getoond in Las Vegas en zijn nu ook verkrijgbaar in België; de Wireless Audio 360 Speakers van Samsung. Het gaat om zowel een staand als een draagbaar model.

De futuristische speakers gebruiken een ringradiator waardoor je volgens Samsung op elke plek in de ruimte hetzelfde hoogwaardige geluid hoort. De Wireless Audio 360 Speaker wordt zoals gezegd geleverd in twee varianten: De R7 (WAM7500) is het staande model en de R6 (WAM6500) is het draagbare model. De draagbare R6 heeft daarbij een batterijduur van zes uur.

De speaker is afkomstig uit het in 2014 opgerichte Samsung Audio Lab dat streeft naar innovaties voor betere luisterervaringen. De ringradiator en technologie om het geluid te verfijnen en beter ruimtelijk te verdelen zijn enkele van hun vondsten. Deze oplossing die wordt toegepast in de Wireles 360 Audio Speakers zorgt er volgens de fabrikant voor dat klanken minder vervormen.

De Wireless Audio 360 Speakers zijn te integreren in de woonkamer. Via Wi-Fi verbind je de speaker met TV, smartphone, tablet en soundbar via de Samsung Multiroom App wordt hij onderdeel van je Samsung Multiroom-systeem. Hij biedt diverse streamingdiensten voor muziek en radio, waaronder Spotify, Deezer en TuneIn.

De Wireless Audio 360 Speakers zijn nu verkrijgbaar in België en Nederland. Het staande model R7 heeft een verkoopadviesprijs van € 499,-, terwijl de draagbare variant R6 een verkoopadviesprijs van € 399,- heeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.