Geluid

Ultimate Ears komt met UE ROLL-speaker

Ultimate Ears presenteert een nieuwe mobiele speaker in de vorm van de UE ROLL. De Bluetooth-speaker kan wederom overal muziek afspelen met moet een krachtig en helder 360-graden geluid produceren. De diepe bass moet daarbij zorgen voor de knallende beats.

Wat betreft het ontwerp borduurt de UE ROLL verder op zijn voorganger, de UE BOOM, die we al eerder recenseerden. De speaker heeft een elastisch koord om hem makkelijk ergens aan vast te knopen en mee te nemen. De speaker is waterproof (IPX7 gecertificeerd) en moet daarnaast ook tegen een stootje kunnen. Volgens de fabrikant kun je hem rustig gooien en laten vallen zonder dat hij daarbij schade oploopt.

Net als de UE BOOM en UE MEGABOOM kun je ook deze speaker constant updaten. Momenteel kun je met de UE ROLL-app voor iOS en Android wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. In de toekomst volgen nog meer updates die je met de app draadloos kunt downloaden.

“Muziek is gemaakt om te delen, te verbinden en om van te genieten”, vertelt Rory Dooley, general manager van Ultimate Ears. “Het maakt van gewone momenten iets bijzonders en dat is exact waarvoor we de UE ROLL hebben ontworpen. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, de UE ROLL zal die ervaring versterken.”

De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in België beschikbaar voor een adviesprijs van 129,90 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.