Geluid

Eerste soundbar van Bluesound is een feit

Soundbars in een multiroomsysteem – je kunt als merk niet achterblijven. Daarom komt Bluesound nu met de Pulse Soundbar, voor al je tv-geluid en hi-res muziek.

Inderdaad, zoals we van Bluesound gewend zijn biedt ook de nieuwe soundbar ondersteuning voor hi-res audio, 24-bit/192Ghz in dit geval. Dat, gecombineerd met 120 watt aan vermogen, zes versterkers en acht speakers, zorgt ervoor dat niet alleen het geluid van films, games en tv-zender sterk wordt verbeterd, maar dat je ook nog eens kunt genieten van muziek van hoge kwaliteit. Daarbij heeft Bluesound ook nog een interessante primeur in handen: dit is de allereerste soundbar die ook MQA ondersteunt. Is het geluid je nog niet diep genoeg, dan kun je ervoor kiezen om een draadloze sub toe te voegen: de Pulse Sub. 

,

,

Het besturen van de Pulse Soundbar gaat via het bekende BluOS, te bedienen met bijvoorbeeld je smartphone of computer. Integreren in je bestaande multiroomsysteem gaat dan dus ook op dezelfde manier als je je Node of Pulse hebt aangesloten. De soundbar wordt geleverd met een wall mount, een universele stand voor onder de tv wordt los verkocht. De enige beschikbare kleur is zwart (precies goed) en de prijs is nog onbekend.

Eind september bezoeken wij de officiële introductie van de Pulse Soundbar bij importeur AND. Details die daar besproken worden zullen wij uiteraard met jullie delen.

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.