Redactie

FWD Magazine wordt vernieuwd

Zoals je wellicht gezien en gelezen hebt heeft FWD een nieuw uiterlijk gekregen en is de uitgever van FWD Magazine, Xingo, samengegaan met MCP Network. Dit betekent dat er voor de FWD-lezers het een en ander zal veranderen in 2017.

Het fysieke FWD Magazine waar je een abonnement op kunt nemen zal natuurlijk blijven bestaan maar krijgt in de loop van het jaar een update. Hierover vertellen we je in de komende maanden meer, maar we kunnen al melden dat het magazine uitgebreid wordt met meer productgroepen.

De website van FWD blijft ook bestaan maar krijgt vanaf nu een andere invulling. Op de website publiceren we interessante artikelen uit ons netwerk, dat sinds 1 januari flink is uitgebreid. Het online platform van FWD wordt een verzamelplek van de beste, mooiste en meest opvallende of interessante content van de FWD redactie, die verantwoordelijk is voor de content op onder andere Hifi.nl, HomecinemaMagazine, TabletsMagazine en SmarthomeMagazine. Onze redactie verslaat zowel de Belgische als de Nederlandse markt.

Ook geven we zo nu een dan een kijkje in de keuken van de FWD redactie, bijvoorbeeld tijdens beurzen en evenementen. In 2017 kun je dus weer veel mooie content verwachten en door de groei van het netwerk pakken we de markt voor consumentenelektronica een stuk breder mee.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.